Приветствую Вас Гость!
Пятница, 29.03.2024, 01:59
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Сайт продается 700 грн

, по вопросам приобретения и предложений пишите в обратную связь.
Модульные здания Киев, бытовки.

Реклама

Меню сайта

Рекламна пауза

Календарь

«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Фото

Праздники

Праздники Украины

Закладки

Категории раздела

Блог позитива

Моя страничка


Приветствую Вас Гость! |

Объявления

Наш опрос

Как Вы узнали о сайте?
Всего ответов: 39

Облако тегов

Друзья сайта

Архив записей

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Главная » 2011 » Июль » 5 » Как в Пролисках относятся к редким инвесторам. Реальный пример
10:17
Как в Пролисках относятся к редким инвесторам. Реальный пример
 

Единственная новостройка в Пролисках за последние 15 лет - это многоэтажный дом на ул. П. Морозова, 15, которую возвела компания "Оргжитлобуд". Казалось, местные власти должны радоваться, что поселок обновляется, появятся новые жители, больше станет детей, начнут работать и новые предприниматели в нежилых помещениях. Кроме того, инвесторы за свой счет взялись реконструировать электросети, канализацию, дорогу. 

Но на практике сельские власти демонстрируют политику неприязни к инвестиционным началам в Пролисках. Вот самый яркий пример. 16 июня состоялся исполком сельского совета, на котором гласа сельсовета Шмаюн поставил вопрос о том, чтобы детей инвесторов дома по ул. П. Морозова, 15 не принимать в детский садик Пролисковского НВО. 

Мотивы такого решения - якобы компания-застройщик не выполнила свои обязательства перед сельсоветом. Даже если это и так, то при чем здесь дети инвесторов, которые заплатили за свои квартиры деньги? Инвесторы, то свои обязательства выполнили на 100%, но оказались крайними в этом противостоянии. И что это вообще за подход, отыграваться на детях? Дети то в чем виноваты? 

Очевидно, что сельские власти ведут примитивную политику непринятия инвесторов, руководствуясь принципом "свой-чужой", да еще и опускаясь до сведения счетов на детях. Какой же инвестор после такого захочет что-то купить в Пролисках или вложить сюда хоть копейку? Proliski.at.ua уже писал про реальную стоимость земли, которая уже стала минимум на $1000 ниже, чем в Счастливом из-за такой политики. Но похоже, это только начало. Власти взяли курс на изживание тех редких инвесторов, которых угораздило уже инвестировать в Пролиски. 

Рассказывает Елена С. - инвестор дома по ул. П. Морозова, 15.
Мы вложились в эту новостройку в 2008 году. Это наша первая с мужем квартира. Приехали сюда, посмотрели, вокруг лес, близко к Киеву и решили, что нашей маленькой дочке будет здесь хорошо, да и детсадик рядышком.
Но затем начались проблемы. Дом все никак не достроят, не подключат коммуникации. Мы уже устали бороться с Оргжитлобуд, а тут новый удар. Нашей дочке в этом году идти в садик, а устроить ее в Пролисках оказывается невозможно. Директор НВО говорит, что это решение сельсовета. Получается, что мы здесь не нужны. 

Сейчас мы сожалеем, что инвестировали в эту квартиру. Надо было покупать в Чубинском. Там и дом уже давно заселился и проблем с местной властью нет. А здесь к нам относятся как к каким-то изгоям. На детской площадке, мамаши курят и лузгают семечки, пьют пиво и кроют матом своих детей. Везде мы чувствуем недоброжелательную атмосферу. К нам относятся с каким-то презрением, что-то говорят в след. Вечером вообще страшно выйти на улицу. Я сама из рабочего городка Луганской области, можете представить, что там творится, но и то там люди добрее. А в Пролисках какой-то культ: раз ты приезжий, ты второго сорта. 

Я сама очень общительная по натуре, но я не смогла найти себе подруг из местного населения. Местным мамашам я неинтересна, так как не пью и не курю и делаю замечания, когда они ругаются матом при моей дочке.
Мы с мужем приняли решение продавать квартиру и искать себе более дружелюбное место. На Киев не тянем. Нам нравится в Чубинском квартал новостроек, хотим покупать там. Но оказалось, что продать в Пролисках квартиру не так-то и просто, даже если ставить невысокую цену. А в Чубинском напротив, никто не продает квартиры в новостроях - им там нравится. 

Считаю, что если местные власти не изменят политику по отношению к приезжим, у этого поселка нет будущего.
Просмотров: 2282 | Добавил: digest | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 121 2 »
12 вдв  
стоматолог настоящий гандон

11 Анжела  
пишите в прократуру, УБОЗ, пусть разбираются это бред, я прописана в Щасливом а ребенка вожу в Киев ничего не платила ни кому. Шмаюн давно уже хочет пойти по статье криминала. Надо ему в етом помочь...

10 Клавдия  
Может кто-то кому-то не занес нужной суммы?

9 mi1ashka  
Охрана матери и ребенка - один из определяющих приоритетов реформирования медицины, подчеркнул Глава государства.
Он выразил убежденность, что реализация реформ в сфере здравоохранения Украины продолжится. «Если государство возьмет под свою опеку человека с самого рождения - у нас будет будущее», - отметил Президент.

31/01/2012 Янукович в Кировограде

8 digest  
Все упирается в прописку, которой нет.

7 Неравнодушный  
Методы работы власти напоминают те случаи, когда туалетную бумагу продавали по паспорту в 80-90-е и ня пляж пройти в Крыму по паспорту.

6 mi1ashka  
Як повідомляє газета «Вісті Щасливе» , після розмови із сільським головою
Миколою Федоровичем Шмаюном, з’ясу-
валося, що будинок №15 досі не введено
в експлуатацію. Це означає, що мешканці
цього будинку
не мають офіційної про-
писки, відповідно, не є мешканцями села
Проліски.
- Мені не зрозуміло, як можна
заселяти людей в будинок, на який не
готова технічна документація, - тлума-
чить сільський голова. – Якщо немає
документації, зрозуміло, що будинок
не введено в експлуатацію, жителям не
видано ордерів, і вони не можуть офо-
рмити через виконком право власності
на квартиру. Доки вони не пройдуть
низку цих процедур, вони не вважають-
ся законними жителями села. Мешка-
нці цього будинку повинні розуміти,
що на дитину без місцевої прописки, не
передбачено бюджетних коштів на їжу,
вихователів, а сума значна, становить
аж 60 тисяч грн. Я схвально ставлюся
до тенденції збільшення кількості на-
селення, особливо дітей, однак, ми зму-
шені відмовляти до тих пір, доки бу-
динок не буде введено в експлуатацію,
- резюмував Микола Шмаюн.

5 mi1ashka  
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

№1/9-389 від 25 травня 2011 року

Міністерство освіти і науки
Автономної Республіки Крим,
управління освіти і науки обласних,
Київської та Севастопольської
міських державних адміністрацій

Про дотримання порядку прийому
дитини до дошкільного навчального закладу

Міністерство звертає увагу на дотримання порядку прийому дитини до дошкільного навчального закладу.

Так, згідно ст. 53 Конституції України кожен має право на освіту. Держава забезпечує доступність дошкільної освіти в державних і комунальних учбових закладах. Згідно з рішенням Конституційного суду України від 04.03.2004 р. №5-рп/2004 доступність освіти, як конституційна гарантія реалізації права на освіту означає, що нікому не може бути відмовлено у праві на освіту і держава має створити можливості для реалізації цього права.

Відповідно до ст. 34 Закони України "Про освіту", прийом дітей в дошкільні навчальні заклади проводиться за бажанням батьків. Згідно ст. 36 "Про дошкільну освіту", батьки мають право вибирати дошкільний навчальний заклад. У відповідності п. 6 Положення про дошкільний навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 р. №305, прийом дітей в дошкільний учбовий заклад здійснюється керівником протягом календарного року на підставі заяви батьків або осіб, які їх замінюють, медичної картки про стан здоров'я дитини, довідки дільничного лікаря про епідеміологічне оточення, свідоцтва про народження. Для прийому дітей до дошкільного навчального закладу (групи) компенсуючого типу додатково подається висновок психолого-медико-педагогічної консультації, територіального лікувально-профілактичного закладу чи тубдиспансеру, направлення місцевого органу управління освітою.

Довідка, форма якої затверджена наказом Міністерства охорони здоров’я України від 27.12.1999 №302 Про затвердження форм облікової статистичної документації, що використовується в поліклініках (амбулаторіях), видається на підставі даних медичного огляду дитини, якщо відсутні медичні протипоказання для її перебування у цьому закладі, а також якщо їй проведено профілактичні щеплення згідно з календарем щеплень і вона не перебувала в контакті з хворими на інфекційні хвороби або бактеріоносіями.

Наразі, згідно зі ст. 12 Закону України "Про охорону дитинства" батьки несуть відповідальність за стан здоров'я дитини, його фізичний розвиток.

Відповідно до ст. 12, 15 Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" медичні працівники, які проводять профілактичні щеплення, зобов'язані надавати об'єктивну інформацію особам, яким проводять щеплення, або їх законним представникам про ефективність профілактичних щеплень і можливі післявакцинальні ускладнення. Особам, що не досягли п'ятнадцятирічного віку, профілактичні щеплення проводяться за згодою їх об'єктивно інформованих батьків, які мають право відмовитися від щеплень за відсутності повної об'єктивної інформації про вплив щеплень на стан здоров'я і подальші наслідки.

Дане право на відмову від щеплень закріплене і в п. 18 "Положення про організацію і проведення профілактичних щеплень", затвердженого наказам МОЗ України від 03.02.2006 р. №48. У разі, якщо профілактичні щеплення дітям проведено з порушенням установлених строків у зв'язку з медичними протипоказаннями, при благополучній епідемічній ситуації за рішенням консиліуму відповідних лікарів, вони можуть бути прийняті до відповідного дитячого закладу та відвідувати його.

Питання про відвідування дошкільного навчального закладу дітьми, батьки яких відмовляються від щеплень вирішується лікарсько-консультативною комісією, згідно наказу Міністерства охорони здоров'я України №43429.11.2002 та затвердженого цим наказом примірного "Положення про підготовку дітей на педіатричній дільниці до відвідування дошкільного та шкільного загальноосвітнього навчального закладу".

Враховуючи вище зазначене, відмова керівника дошкільного навчального закладу у прийнятті дитини до закладу без відповідних профілактичних щеплень суперечать діючому законодавству України. За наявності відповідних медичних довідок встановленого зразка із висновком лікаря, у якому зазначено, що дитина може відвідувати дошкільний навчальний заклад, керівник закладу зобов’язаний прийняти дитину до закладу.

Зміст листа просимо довести до відома місцевих органів управління освітою, керівників дошкільних навчальних закладів.

Заступник Міністра Б.М. Жебровський

4 mi1ashka  
Пролиски-территория очередного чиновничьего беспредела.


КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ

Стаття 52. Діти рівні у своїх правах незалежно від походження, а також від того, народжені вони у шлюбі чи поза ним.

ЗАКОН УКРАЇНИ Про дошкільну освіту
Стаття 6. Принципи дошкільної освіти
Принципами дошкільної освіти є:
доступність для кожного громадянина освітніх послуг, що надаються системою дошкільної освіти;
Стаття 9. Здобуття дошкільної освіти
1. Громадяни України незалежно від раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних або інших ознак мають рівні права на здобуття дошкільної освіти у дошкільних навчальних закладах незалежно від підпорядкування, типів і форми власності, а також у сім'ї.

Загальнi вiдомостi про дошкiльну освiту в Українi

Державна політика/

У сфері дошкільної освіти як обов'язкової первинної складової частини системи освіти України державна визнає її пріоритетну роль та створює належні умови для її здобуття. Державна політика здійснюється за такими напрямами:

надання всебічної допомоги сім'ї у розвитку, вихованні та навчанні дитини;
забезпечення доступності та безоплатності дошкільної освіти в державних та комунальних дошкільних навчальних закладах у межах державних вимог до змісту, рівня й обсягу дошкільної освіти( Базового компонента дошкільної освіти );
сприяння збереженню та розвитку мережі дошкільних навчальних закладів незалежно від підпорядкування, типів і форм власності.

Принципи дошкільної освіти:

доступність для кожного громадянина освітніх послуг, що надаються системою дошкільної освіти;
рівність умов для реалізації задатків, нахилів, здібностей, обдарувань, різнобічного розвитку дитини;

Стратегія спрямована на:

розвиток мережі дошкільних навчальних закладів різних типів та форм власності відповідно до освітніх та національно-культурних потреб населення;

2 digest  
Решение сельсовета очень спорное и легко обжалуется в суде, да вот только прописки у вас пока нет, пока дом не ввелся и судится будет не перспективно.

1-10 11-11
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]