Приветствую Вас Гость!
Четверг, 28.03.2024, 13:09
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Сайт продается 700 грн

, по вопросам приобретения и предложений пишите в обратную связь.
Модульные здания Киев, бытовки.

Реклама

Меню сайта

Рекламна пауза

Календарь

«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Фото

Праздники

Праздники Украины

Закладки

Категории раздела

Блог позитива

Моя страничка


Приветствую Вас Гость! |

Объявления

Наш опрос

Вы живете в:
Всего ответов: 56

Облако тегов

Друзья сайта

Архив записей

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Главная » 2011 » Август » 15 » Кому сельсовет выделяет землю в Пролисках и Счастливом?
16:29
Кому сельсовет выделяет землю в Пролисках и Счастливом?

Депутатами Щасливської сільської ради на пленарному засіданні сьомої сесії шостого скликання, що відбулася 14 липня 2011 року, розглядалась низка питань, серед яких були й земельні. 

Сесією сільради було надано дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею близько 0,024 га для будівництва індивідуального житлового будинку у складі спільного проекту будівництва соціального житла спареного будинку (таунхауз) в селі Щасливе на вул. Незалежності, повідомляє газета "Вісті Щасливе", проте кому так пощастило чомусь не повідомляється. 

Згідно висновків та рекомендацій постійної земельної комісії, депутати проголосували за надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання Державного акта на право постійного користування земельною ділянкою площею 1,009 га Свято-Миколаївській парафії Української Православної церкви розташованої в с. Щасливе по вул. Фестивальна, 25. Аналогічний дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання Державного акта на право постійного користування земельною ділянкою площею 1,0 га отримала і Всіхсвятська парафія Київської єпархії Української Православної церкви Київського Патріархату, що розташована в с. Проліски. Свято-Єлісейська парафія Української Православної церкви Київської Єпархії теж отримала дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання Державного акта на право постійного користування земельною ділянкою площею 1,0 га розташованої в с. Щасливе по вул. Незалежності.
Позитивно вирішено і питання Щасливської медамбулаторії ЗПСМ про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання державного акта на право постійного користування земельною ділянкою для обслуговування приміщень. 

Враховуючи пропозиції постійної земельної комісії, сесією Щасливської сільської ради було вирішено відмовити низці громадянам у наданні земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, обумовлюючи рішенняобмеженими можливостями сільської ради у виділенні земельних ділянок та посилаючись на Положення «Про порядок обліку громадян, які бажають отримати у власність земельні ділянки».

За інформацією "Вісті Щасливе"
Просмотров: 921 | Добавил: digest | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]