Приветствую Вас Гость!
Суббота, 27.04.2024, 03:12
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Сайт продается 700 грн

, по вопросам приобретения и предложений пишите в обратную связь.
Модульные здания Киев, бытовки.

Реклама

Меню сайта

Рекламна пауза

Календарь

«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Фото

Праздники

Праздники Украины

Закладки

Категории раздела

Блог позитива

Моя страничка


Приветствую Вас Гость! |

Объявления

Наш опрос

Вы живете в:
Всего ответов: 56

Облако тегов

Друзья сайта

Архив записей

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Главная » 2010 » Ноябрь » 2 » Кто тормозил решение земельного конфликта в Счастливом и Пролисках
18:29
Кто тормозил решение земельного конфликта в Счастливом и Пролисках

Не смотря на то, что многие жители Счастливого и Пролесок, которые долго отстаивали свои права на землю, уже получили земельные акты. Страсти вокруг земельного конфликта до сих пор не уляглись.
Кто же был виноват в афере и почему понадобилось столько времени на то, чтобы разрешить вопрос в пользу простых людей.
Публикуем выдержки из открытого письма бывшего заместителя начальника Главного управления Госкомзема в Киевской области Вязьмитинова Ю.В.
Такое часто бывает, что бывший чиновник после увольнения откровенничает. Но в любом случае лучше поздно, чем никогда.

На розширеному засіданні колегії Держкомзему начальник Головного управління Держкомзему у Київській області Андрій Іванюк поінформував учасників засідання, що очолюване ним управління нарешті ввійшло до складу Держкомзему. До цього часу з 07.2008р. по 02.2009р. воно працювало за межами правового поля, оскільки єдине серед управлінь не провело реорганізацію і залишалося у межах діяльності ліквідованого Державного агентства земельних ресурсів України.
Відразу ж виникають питання до голови Держкомзему України Кулініча О.М.:Чому він не подав матеріали по факту роботи Головного управління Держкомзему у Київській області за межами правового поля до ГоловКРУ України та Генеральної прокуратури України для проведення аудиту та перевірки даних фактів у зв’язку з тим, що за час роботи Головного управління Держкомзему у Київській області за межами правового поля ним використовувались бюджетні кошти, які були виділені Кабінетом Міністрів України для потреб Держкомзему України, а не для діяльності ліквідованого Державного агентства земельних ресурсів України?
Відповідь на ці питання однозначна: «Тому що А.Іванюк є кумом Кулініча О.М.!»

Питання про стан організації роботи Головного управління Держкомзему у Київській області було розглянуте на позачерговому засіданні Колегії Держкомзему й ухвалено рішення: роботу його керівника Іванюка А.А. визнати незадовільною; доручити керівництву Держкомзему звільнити його із займаної посади. Проведено чисельні брифінги для журналістів за участі керівництва Держкомзему та народних депутатів.

Дане позачергове засідання Колегії Держкомзему України відбулось лише під натиском депутатського запиту народного депутата України В.Лук’янова на адресу Президента України, Генеральної прокуратури України, секретаря РНБО України, Кабінету Міністрів України. Після цього запиту на адресу Держкомзему України прийшли листи від Уряду та інших владних органів з вимогою проведення позачергового засідання Колегії Держкомзему України з питання зняття з посади начальника Головного управління Держкомзему у Київській області Іванюка А.А. за систематичні та вкрай грубі порушення законодавства України при виконанні своїх обов’язків.

Особливо показовим є факт приїзду на це засідання жителів Київської області, серед яких мешканці с.Требухів Броварського району, в яких за участю Іванюка А.А. по підроблених документах було вкрадено 350 га землі колишнього КСП «Требухівське»; працівники соціальної сфери сіл Щасливе та Проліски, які втратили свою землю через корупційні дії того ж Іванюка А.А., мешканці села Дударків, яких, до речі, при відвідуванні Головного управління Держкомзему у Київській області було побито та викинуто за межі адмінбудівлі Головного управління Держкомзему у Київській області охороною Іванюка А.А. замість надання їм цивілізовано юридичних консультацій.

Перед Колегією голова Держкомзему України Кулініч О.М. працівникам соціальної сфери сіл Щасливе та Проліски та мешканцям с.Требухів красномовно розповідав про те, що всі їхні проблеми ним почуті і будуть в найближчий час вирішені, і селяни зможуть отримати належні їм по закону земельні ділянки. Наступна обіцянка голови Держкомзему України Кулініча О.М. цим же селянам з цього ж питання пролунала через 8 місяців потому, напередодні президентських виборів, коли екс-Прем’єр-міністр України Ю.В.Тимошенко раптом почала опікуватися земельним забезпеченням селянства. Тоді, 06.01.2010р., в с.Калинівка, на початку святкування Святвечора екс-Прем’єр-міністр України Ю.В.Тимошенко, в присутності народних депутатів України від БЮТ, в тому числі С.Міщенка, доручила голові Держкомзему України в термін до 19.01.2010р. видати працівникам соціальної сфери сіл Щасливе та Проліски та мешканцям с.Требухів державні акти на право власності на земельні ділянки.

Як слухняний представник попередньої влади, голова Держкомзему України Кулініч О.М. керувався виключно принципом лідера партії БЮТ: «багато гучних слів і обіцянок - замість реальних дій». І цей принцип досить продуктивно приховував від громадськості розбазарювання всього доступного державного майна, «що погано лежить».

Між цими двома гучними обіцянками і після них голова Держкомзему України О.М.Кулініч уникав і продовжує уникати спілкування з селянами-скаржниками, які вже, мабуть, готові «піти на нього з вилами» за його безсоромну брехню і зневагу до простих людей.

Отже, заслуга Держкомзему України в скликанні позачергового засідання Колегії Держкомзему України є досить сумнівною, оскільки засідання Колегії відбулось лише завдяки депутатському запиту народного депутата України В.Лук’янова – всі попередні депутатські звернення з цього ж приводу від інших народних депутатів України (Сівковича В.Л., Омельченка Г.О. та ін.) були Держкомземом України взагалі проігноровані.

Ю.В.Вязьмітінов
колишній заступник начальника Головного управління Держкомзему у Київській області

Просмотров: 793 | Добавил: digest | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]