Приветствую Вас Гость!
Пятница, 29.03.2024, 09:28
Главная | Регистрация | Вход | RSS

Сайт продается 700 грн

, по вопросам приобретения и предложений пишите в обратную связь.
Модульные здания Киев, бытовки.

Реклама

Меню сайта

Рекламна пауза

Календарь

«  Январь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Фото

Праздники

Праздники Украины

Закладки

Категории раздела

Блог позитива

Моя страничка


Приветствую Вас Гость! |

Объявления

Наш опрос

Как Вы узнали о сайте?
Всего ответов: 39

Облако тегов

Друзья сайта

Архив записей

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Главная » 2011 » Январь » 5 » В Пролисках запровадять експеримент. Замість ЖЕКу буде приватний підприємець
11:34
В Пролисках запровадять експеримент. Замість ЖЕКу буде приватний підприємець

На засіданні виконкому Голова сільради повідомив, що у Пролісках запровадять експеримент і повністю відмовляться від послуг ЖЕКу.
"Село відмовиться від послуг ЖЕКу, там діятиме приватний підприємець, який візьме на себе функції обслуговування будинків, якщо це спрацює, ми переймемо цей досвід і в Щасливе." - говорить Микола Шмаюн.
ця система нині не дієва і це господарство варто перетворити на комерційну установу, яке займатиметься обслуговуванням будинків. Занадто воно багатофункціональне, не виконує весь спектр обов’язків. А люди повинні створювати спілки співвласників й вирішувати спільно свої проблеми. За нинішнього керівника штатний розпис ЖЕКу - 70 осіб, які не зрозуміло де знаходяться і чим займаються. 

Крім того розглядалося і питання постачання електроенергії. Виконавчий комітет Щасливого постановив у проекті рішення рекомендувати ТОВ «РЕК 1» не приєднувати нових споживачів без погодження сільської ради, проте згідно із законодавством, власник електричних підстанцій має повне право підключати споживачів, не узгоджуючи цих рішень із сільською радою. Анатолій Третьяков зазначив, що з великої поваги до сільської ради і мешканців Щасливого, він узгоджуватиме ці рішення із місцевою владою. Виконком висунув прохання до Бориспільського РЕМу і Київобленерго побудувати нову підстанцію в Пролісках за їхні кошти, а ТОВ «РЕК 1» створити диспетчерську службу для обслуговування населення, зрештою, визнати роботу останнього підприємства, як організацію, що обслуговує електричні мережі в Щасливому, незадовільною. 

У нас постійно шукають винного, звісно, що простіше всіх собак повісити на компанію «Сіті Стейт» і зробити її головним винуватцем, але проблему шукати потрібно не тут і я, чесно кажучи, втомився це пояснювати, - додав заступник директора ТОВ «РЕК 1». 

Таким чином ситуація з постачанням електроенергії і надалі буде залишатись складної до поки не буде побудовано 5 нових трансформаторних підстанцій.
Щоб уникнути нинішніх проблем, їх потрібно не менше, а ніж п’ять. Коштує таке задоволення майже 1,5 млн гривень. До того, ж будівництво трансформаторних підстанцій і реконструкція електричних мереж можлива тільки після реконструкції підстанції 35/10 кВт «Теплична» із збільшенням потужності. Для цього потрібна спонсорська допомога. 

Найбільш критична ситуація в Пролісках, де фунціонує одна надзвичайно перевантажена трансформаторна станція на весь великий частний сектор. Розвантажує її лише один приватний трансформатор, що обслуговує великий будинок на вул. Ватутіна, але для розвантаження електромереж потрібні ще додаткові потужності, які треба будувати, а це знову великі кошти. 

Будівництво багатоповерхового будинку в Пролісках по вул. Морозова також не створило додаткових вільних потужностей, хоча забудовник і під'єднав новий трансформатор, але його вистачає лише на сам будинок. 

Тобто далі ситуація буде лише ускладнюватись і потрібно вже діяти на випередження, бо кожного дня навантаження на електромережі буде тільки зростати.
- Ситуація складна, думаю, що цим питанням й надалі ніхто не займатиметься, - зауважив сільський голова Микола Шмаюн. – На жаль, з’ясовується, що ми порушили цю проблему для того, аби поставити галочку: «Розглядали».


Просмотров: 942 | Добавил: digest | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 Андрій  
А по отоплению всех тоже все устраивает? Сейчас 8.20, чуть было на сделали по 11.90, а это больше чем в Киеве. И всех все устраивает, и это при том, что котельная совсем близко к домам, и теплопотери не должны быть очень большими.

1 digest  
А чего никто не обсуждает новости по электричеству? Всех все устраивает? Между строк сообщили, что ничего делать не будут. Нужны бабки, а дальше будет только хуже.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]